Om os

Hos ABC-Service er vi eksperter i rens og imprægnering af facader. Vi har været i branchen siden 1998 og har dermed over 15 års erfaring indenfor faget. Vores fokuspunkt er god service og effektive rengørings metoder. Det gør vi igennem gennemtestede miljøvenlige produkter.

Facaderens København og omegn
Vi renser alle typer af facader!

Mere end 15 års erfaring - Om os

ABC-Service Clean & Protect er eksperter indenfor bl.a. graffitiafrensning, facaderens og imprægnering af alle typer overflader.

Vi har stort fokus på god service og effektive metoder, og vi bruger udelukkende gennemtestede og miljøvenlige produkter.

Vi har arbejdet i branchen siden 1998 og har dermed mere end 15 års erfaring med at yde den absolut bedste service.

Skriv en besked


  Konkurrencedygtige priser

  Vi er en lille og effektiv virksomhed med små driftsomkostninger, og derfor kan vi give vores kunder nogle af markedets bedste priser.

  Kundetilfredsheden er altid i fokus, og vi ser det som vores fornemmeste opgave altid at sørge for den bedste service og de bedste resultater – til de bedste priser. Derfor er dine behov altid i centrum når du bestiller et tilbud, og når udfører selve opgaven.

  Vi dækker hele Sjælland

  Vi har kontor og hovedsæde i Smørum, hvorfra vi nemt og hurtigt kan rykke ud til alle dele af København og omegn – og resten af Sjælland.

  Du er altid meget velkommen til at kontakte os på 51 50 90 47 eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Så tager vi et kig på din opgave og finder sammen frem til den bedste løsning. Vi vil altid forsøge at sammensætte en skræddersyet tilbud specifikt ud fra hvad dine behov er.

  En oversigt over
  vores ydelser

  Fjernelse af graffiti

  Facaderens

  Imprægnering

  ABC-service Clean & Protect
  i Storkøbenhavn

  Geografisk område

  Vi dækker hele Storkøbenhavn og ved større opgaver også resten af Sjælland.
  Kontakt

  Vores kundekreds omfatter bl.a.

  ABC-Service Clean & Protect

  Vi er eksperter, når det kommer til fjernelse af graffiti, rens af facader samt imprægnering. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og gør altid vores ypperste for at yde den bedste service til den bedste pris.
  Ring – vi har åbent alle dage
  08.00 – 20.00

  Overlad trygt opgaven til os

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på fjernelse af graffiti, facaderens eller imprægnering.

  Ring til os på telefonnummer 51 50 90 47 eller skriv til os på mail abcrens@gmail.com.
  Du kan også få fat i os gennem vores kontaktformular her på siden.