Facaderens

Har du en facade der skal renses? Vi klarer alle former for facaderens i København og omegn.

Vores facaderens udføres med miljøvenlige produkter og det nyeste udstyr.

 • Over 15 års erfaring med facaderens
 • Få fjernet alger, fedt og trafiksod fra facaderne
 • Hedtvandsspuling eller lavastenssandblæsning

Facaderens København og omegn
Vi renser alle typer af facader!

Facaderens Sjælland

Hvis du har alger, fedt eller trafiksod på dine facader, så kan vi hjælpe dig med vores hurtige og effektive facaderens.

Beskidte facader, der er tilgroet med mos og svampe, ødelægger en bygnings udseende. Hvis man driver erhverv i den bygning med besøg fra kunder, såsom til butik eller udstilling, så kan beskidte vægge betyde en del for den potentielle omsætning.

Med mere end 15 års erfaring med facaderens, imprægnering og fjernelse af graffiti fra alle typer af overflader, så er vi eksperter på området.

Uanset hvilken type af overflade det drejer sig om, foretager vi en grundig og effektiv facaderens i København og på hele Sjælland, med gode, miljørigtige produkter og det nyeste udstyr.

Vi ved for alvor, hvad vi laver, og du kan derfor altid regne med de bedste og mest holdbare resultater, når du vælger os.

Skriv en besked


  Facaderens eller graffitiafrensning?

  Har du en facade, hvor du skal have fjernet ting som alger, fedt, trafiksod eller lignende – så har du brug for facaderens. Når vi fjerner graffiti er de produkter og metoder, vi bruger, målrettet mod lige netop fjernelse af graffitimaling, og derfor er der forskel på de to ydelser.

  Alt efter hvilken type facade, der skal renses, benytter vi os enten af hedtvandsspuling eller lavastenssandblæsning.

  Stor ekspertise og mere end 15 års erfaring

  Med mere end 15 års erfaring med facaderens, imprægnering og fjernelse af graffiti fra alle typer overflader er vi eksperter på området.

  Vi ved for alvor, hvad vi laver, og du kan derfor altid regne med de bedste og mest holdbare resultater, når du vælger os.

  Facaderens metoder

  Hedtvandsspuling

  Når vi foretager rensning af facade og skal fjerne eksempelvis fedt, olie, trafiklim, kalk- og algelag, benytter vi os typisk af hedtvandsspuling. Her renser vi med et tryk, der er tilpasset facaden og som er mellem 100 og 400 bar.

  I nogle tilfælde kan det være nødvendigt først at behandle facaden med kemi – for eksempel hvis der er mange alger eller diverse aflejringer, der skal opløses.

  Lavasten sandblæsning

  Har vi med hårde overflader som blandt andet granit og beton at gøre, er lavastenssandblæsning ideel. Metoden fungerer fuldstændigt ligesom almindelig sandblæsning, bare med den væsentlige forskel, at den er nænsom mod facaden.

  Faktisk svarer det til korn 480 i sandpapir. En anden fordel ved denne behandling er, at din facade vil være klar til at blive efterbehandlet umiddelbart efter afrensningen.

  Hvornår skal man have lavet facaderens?

  Det kan gøre en stor forskel at få facaderens af sine ydre vægge. Det er nemlig som regel det første dine gæster eller potentielle kunder ser. Hvis din forretning ser pæn og indbydende ud, er der større sandssynlighed for at de vil komme og besøge din forretning. 

  Mos og uønsket planteliv kan også vokse sig ind i murværk. Når det bliver vinter, vil de våde planter udvide sig og skabe skader og revner ind i selve murværket. Med facaderens kan du således hjælpe med at forøge facadernes levetid.

  Hver væg er forskellig. Nogle vægge er angrebet af mos og svampe, andre har algeangreb. Nogle har planteliv, der vokser ind i sprækkerne. Og andre har været brugt som pissoir. Af og til skal der en blanding af facaderens, graffitirens og imprægnering til. Når man har lavet facaderens så længe som vi har, så er der stort set ikke nogen situation, vi ikke har set før, og som vi ikke kan løse.

  Om det er facaderens mursten, facaderens alger, eller generel facade rens, så kan vi klare det. Vi kan med vores facaderens, gøre en hvilken som helst facade pæn og lækker.


   Hvad vil din facaderens pris være?

   Nogle vægge skal have en let spuling med vand, mens andre skal have en kombination af forskellige teknikker, for at løse problemet.

   Hvis det er svært at komme til væggen eller der er svært med plads, kan det have en indflydelse på prisen. Og selvfølgelig vil det antal kvadratmeter, der skal renses, have indflydelse på prisen. Kontakt os i dag og vi vil give jer en vurdering af facaderens priser.

   Skal du bruge facaderens?

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på facade rensning. 

   Ring til os på telefonnummer 51 50 90 47 eller skriv til os på mail abcrens@gmail.com.

   Du kan også få fat i os gennem vores kontaktformular her på siden.

   Se også vores
   andre ydelser

   Fjernelse af graffiti

   Kontakt os

   Imprægnering

   Facaderens København og Sjælland

   Med base i Smørum dækker vi hele Storkøbenhavn, men ved større opgaver rykker vi gerne ud til hele Sjælland.

   Kontakt os på 51 50 90 47 og lad os give dig et uforpligtende tilbud på din opgave. Ved større opgaver kommer vi ud og besigtiger opgaven, før vi giver dig vores tilbud.

   Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Skal du bruge facaderens?

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på facaderens.

   Ring til os på telefonnummer 51 50 90 47 eller skriv til os på mail abcrens@gmail.com.
   Du kan også få fat i os gennem vores kontaktformular her på siden.

   ABC-service Clean & Protect
   i Storkøbenhavn

   Geografisk område

   Vi dækker hele Storkøbenhavn og ved større opgaver også resten af Sjælland.
   Kontakt

   Vores kundekreds omfatter bl.a.

   ABC-Service Clean & Protect

   Vi er eksperter, når det kommer til fjernelse af graffiti, rens af facader samt imprægnering. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og gør altid vores ypperste for at yde den bedste service til den bedste pris.
   Ring – vi har åbent alle dage
   08.00 – 20.00

   Indhent et tilbud


    Call Now Button51 50 90 47