Fjernelse af graffiti

At få fjernet graffiti på mure og andre steder, kan være en svær ting. Her hos ABC-service er vi eksperter, i at fjerne graffiti. Vi har over 15 års erfaring inden for faget. Så har du graffiti der skal fjernes, kan du kontakte os på telefon nummeret herunder.

Graffitiafrensning i København og omegn - effektiv fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti

ABC-Service Clean & Protect er et firma med specialister i at fjerne selv den mest genstridige graffiti.

Vi har mere end 15 års erfaring som graffitifjerner, går meget op i at levere god service og de bedste resultater, og så går vi også rigtig meget op i miljøet.

Derfor benytter vi os altid af miljøvenlige produkter, der sikrer en så bæredygtig proces som muligt.

Skriv en besked


  ★★★★★

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac accumsan sem. Phasellus nibh erat, hendrerit ac eros sit amet, tincidunt gravida ante. Mauris eleifend et metus non blandit.

  Fornavn Efternavn

  Goo gle Logo

  Google

  ★★★★★

  Hurtig udrykning

  Som mange andre, oplevede vi vores facade fyldt med graffiti efter en weekend. Vi ringede til Kim fra ABC Service og dagen efter havde han renset vores facade – helt uden man kunne se spor efter malingen.

  God service og hurtig udrykning.

  AB Godthåbsvej 239

  Jesper

  Trust-Pilot Stjerne

  Trustpilot

  ★★★★★

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ac accumsan sem. Phasellus nibh erat, hendrerit ac eros sit amet, tincidunt gravida ante. Mauris eleifend et metus non blandit.

  Fornavn Efternavn

  Face-Book logo

  Facebook

  Hurtig udrykning

  ★★★★★

  Trust-Pilot Stjerne

  Jesper

  Via Trustpilot

  Som mange andre, oplevede vi vores facade fyldt med graffiti efter en weekend. Vi ringede til Kim fra ABC Service og dagen efter havde han renset vores facade – helt uden man kunne se spor efter malingen.

  God service og hurtig udrykning.

  AB Godthåbsvej 239

  28

  Juli 2021

  Graffiti fjernelse

  Sådan fjerner vi graffiti

  Afrensning og efterbehandling af stort set alle overflader er vores speciale.

  Når vi afrenser og fjerner graffiti, gør vi det ved at opløse malingen med en væske, som er tilpasset lige præcis den overflade, vi arbejder på.

  Herefter spuler vi graffitien af med varmt vand – temperaturen er 70 til 150 grader, og vi benytter et tryk på 50 til 200 bar.

  Graffitien kommer af i helt op mod 95% af gangene, og efter afrensningen kan vi beskytte overfladen ved at efterimprægnere.

  Graffitiafrensning på alle overflader

  Vi arbejder altid med de bedste materialer på markedet og det nyeste udstyr. På den måde er vi klædt på til at håndtere genstridig maling på alle overflader – helt uden at beskadige facaden.

  Vores produkter og metoder er skånsomme og altid tilpasset overfladen. Vi bruger for eksempel forskellige produkter alt efter, om vi har at gøre med en mineralbaseret overflade eller en overflade lavet af naturlige og kunstige sten, beton, mursten eller cement.

  Billigere end du tror

  Mange tror, at de skal grave dybt i lommerne, når de skal have fjernet graffiti, men det er ikke nær så dyrt, som man kunne tro.

  Mindsteomkostningerne for en opgave er kun 995 kr. eks. moms for fjernelse af graffiti København og omegn på et område på helt op til 4 m2. Kontakt os – så kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven og giver dig et uforpligtende tilbud.

  Du kan fange os på tlf. 51 50 90 47, og vi tager telefonen alle dage 08.00 – 20.00.

  Undgå hærværk i fremtiden

  Hvis graffitien får lov at sidde længe, inden den bliver fjernet, sender det et signal om, at “her er det i orden at male”.

  Derfor ser vi ofte, at der lynhurtigt er nogle, der griber fat i spraydåserne igen, hvis ikke malingen hurtigt bliver fjernet til at starte med – og så skal du starte forfra.

  Vores råd er derfor at sørge for at få foretaget en afrensning med det samme.

  Graffiti fjernelse eller facaderens?

  En graffitifjerner er det, du har brug for, hvis du har en facade eller overflade, der er blevet udsat for hærværk.

  Facaderens er derimod fjernelse af ting som trafiksod og alger.


   En oversigt over
   vores ydelser

   Kontakt os

   Facaderens

   Imprægnering

   Graffiti fjernelse København

   Vi er graffitifjerner specialister og kører i hele København. Er der begået hærværk på facader, vogne, murer eller andet materiel, er vi klar med hurtig udrykning og sikrer, at de påmalede tags og tegninger straks bliver fjernet.

   Fjernelse af graffiti er en ærgerlig omkostning, men ofte bliver den endnu større, hvis du ikke reagere hurtigt.

   En hurtig graffitiafrensning vil ofte betyde, at graffitimalerne ikke finder stedet attraktivt, fordi man kun kan se deres hærværk i kort tid, ligesom andre malere ikke også vil blive inspireret til også at ”markere” området.

   Miljørigtig graffitifjerner med 15 års erfaring

   Vi sætter service i højsædet og med vores store viden om fjernelse af graffiti og de rigtige graffitifjerner redskaber er det vores håb at blive det foretrukne graffitifjerner firma, når der søges graffiti fjerner i København.

   Skal vi fjerne din graffiti?

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på fjernelse af graffiti.

   Ring til os på telefonnummer 51 50 90 47 eller skriv til os på mail abcrens@gmail.com.
   Du kan også få fat i os gennem vores kontaktformular her på siden.

   ABC-service Clean & Protect
   i Storkøbenhavn

   Geografisk område

   Vi dækker hele Storkøbenhavn og ved større opgaver også resten af Sjælland.
   Kontakt

   Vores kundekreds omfatter bl.a.

   ABC-Service Clean & Protect

   Vi er eksperter, når det kommer til fjernelse af graffiti, rens af facader samt imprægnering. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og gør altid vores ypperste for at yde den bedste service til den bedste pris.
   Ring – vi har åbent alle dage
   08.00 – 20.00